2023 Yılında En Çok Satan Teker Modelleri Neler?

02 Ekim 2023
2023 Yılında En Çok Satan Teker Modelleri Neler?

Tekerlek, hareketli araç veya eşyaların altına takılan, dönen bir silindir şeklindeki parça olarak geçmektedir. Tekerlek, hareketi kolaylaştırır, sürtünmeyi azaltır ve yükü dağıtır. Tekerlek, farklı amaçlar için farklı malzeme, boyut, şekil, tasarımlarda ve ihtiyaçlara yönelik üretilmektedir. 2023 yılında Türkiye’de en çok satan teker modeller ise pazar arabası tekeri, transpalet teker ve el arabası tekeridir.

Pazar arabası tekeri

Pazar arabası tekeri, pazar alışverişlerinde kullanılan, genellikle plastik veya kauçuk kaplı, hafif ve dayanıklı bir tekerlek modeli olarak bilinmektedir. Pazar arabası tekeri, döner maşalı ve frenli olabilir. Pazar arabası tekerinin çapı ortalama 10-15 cm arasında değişiklik göstermektedir. Bu tekerin 2023 yılında fazlaca tercih edilmesinin sebepleri arasında pazar alışverişini daha kolay bir hale getirmesi ve renkli tasarımları gibi sebepler yer almaktadır.

Transpalet tekeri

Transpalet teker, transpalet adı verilen palet taşıma aracının altına takılan, genellikle poliamid veya poliüretan kaplı, ağır yük taşıma kapasitesine sahip bir tekerlek modelidir ve bu teker hem döner hem de sabit maşalı olabilir. Çapı ortalama 50-200 mm arasında değişiklik göstermektedir. Transpalet tekerinin 2023 yılında sık tercih edilenlerin arasında olmasının sebepleri arasında sanayi gelişimi, tekerin dayanıklı olması ve çalışma ortamında sessiz bir kullanım sunması gibi sebepler yer almaktadır.

El arabası tekeri

El arabası tekeri, el arabalarının altına takılan, genellikle kauçuk veya lastik kaplı, hava basınçlı veya dolgu tipi bir tekerlek modeli olarak geçmektedir. Kullanım alanları arasında bahçe, inşaat, tarım gibi alanlar vardır ve bu alanlarda toprak, kum, çakıl gibi malzemeleri taşımak için kullanılmaktadır. El arabası tekeri sabit maşalı olur. Çapı ortalama 20-40 cm arasında değişiklik göstermektedir. El arabası tekerinin 2023 yılında fazlaca tercih edilmesinde kentsel dönüşüm, gelişen bahçe kültürü ve tekerin zorlu koşullarında kullanım kolaylığı sunması gibi oldukça kullanışlı sebepler yer almaktadır.

Bu gibi 2023 tercih edilen tekerlere Tekerteker.com adresinden rahatlıkla ulaşabilir ve tekerler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.